Innovation Benchmark seminar

Innovation Benchmark seminar

21. oktober 2019

Nedtællingen til lanceringen af den næste version af Innovation Benchmark er begyndt. Det kommer til at foregå d. 5. december 2019 i Green Tech Center i Vejle fra kl. 09.00 til 15.00. Her vil de forskere, der til dagligt arbejder med at udvikle værktøjet introducere dig til, hvad der ligger til grund for det, hvad det kan give dig af indsigter og hvordan du kan bruge det som et pejlemærke løbende i din virksomheds udvikling.

Du vil også komme til at høre om nogle af de generelle udfordringer, der findes på innovationsområdet i Danmark – og hvad du kan gøre for at imødekomme disse udfordringer i din egen virksomhed.

Du vil også kunne afprøve Innovation Benchmark i en hands-on workshop og møde andre vækst-mindede virksomheder, som du kan sparre med.

Innovation Benchmark seminaret er også relevant for dig, der arbejder med at rådgive virksomheder om forretningsudvikling og innovation. Med Innovation benchmark ved hånden får du nemlig et nyttigt og struktureret dialogværktøj, som du kan bruge som ramme for din rådgivning.

Hold øje med denne side for mere information – men sæt endelig et kryds i kalenderen d. 5. december.

Du kan tilmelde dig seminaret direkte hos Green Tech Center her.

Skriv til sinb@teknologisk.dk, hvis du vil have direkte besked, når programmet er klar.