Farvelyanter
Farveblyanter

Kontaktpersoner, om projektet og menneskerne bag

Forskere bag projektet står til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ønsker at arbejde videre med jeres udvikling og innovation.


Kontaktpersoner

Carsten Christiansen

Seniorprojektleder
Produktion & Innovation

Du kan få vejledning i hvor og hvordan I kan arbejde videre og få hjælp gennem samarbejde med Erhvervshuse, GTS Institutter, Offentlige programmer og Konsulenter

Mette Præst Knudsen

Professor og Centerleder
Center for Integrerende Innovationsledelse Syddansk Universitet

Professor Mette Præst Knudsen er leder af Center for Integrerende Innovationsledelse ved Syddansk Universitet. Hun er ansvarlig for de udarbejdede virksomhedseksempler og videoerne. Skulle du have spørgsmål til disse eller den bagvedliggende forskning er du velkommen til at kontakte hende.

Om projektet ”Vækst med Innovation”

Baggrund: Andelen af innovationsaktive danske virksomheder er ret konstant og omkring 50 procent. Andelen af virksomheder med innovation er lavere i Danmark end i lande som Sverige, Holland, Tyskland og Frankrig. Dette er udfordrende da innovation er afgørende som drivkraft for øget performance.

Formål: Anvendelsen af denne platform kan øge erkendelsen i din virksomhed omkring jeres innovationsindsats og kan pege på mulige veje til forbedrede kompetencer, der kan bringe jer videre i innovationsprocessen. Værktøjet indeholder en række features, som indebærer, at virksomhedernes ledere og nøglepersoner kan benchmarke innovationsaktiviteter med andre sammenlignelige virksomheder på objektive mål for innovation; kan vurdere innovationspotentiale og performanceeffekter af innovationstiltag, samt kan blive sat i kontakt til relevant innovationsrådgivning.

Viden: Værktøjet er funderet i kvantitative studier af danske virksomheders innovationsaktiviteter samt interaktive studier med virksomheder om innovation. For kvantitative studier studeres på den ene side sammenhængen mellem innovationspotentiale og karakteristika i virksomheden og på den anden side sammenhængen mellem innovation og virksomhedsperformance. Projektet har gennemført en række studier i tæt samarbejde med udvalgte virksomheder, der har skabt ny viden om innovationsdrivere, innovationsbarrierer, og hvorledes disse afhænger af virksomhedernes erfaring med innovation.

Projektet er finansieret af Industriens Fond.


Menneskerne bag Innovation Benchmark

Peter Bogetoft
Professor i anvendt mikroøkonomi på CBS og tilknyttet Center for Innovation på CBS

Tlf.: 23326495
E-mail: pb.eco@cbs.dk

Peter har i mange år haft en særlig interesse i anvendt forskning og anvendelse af benchmarking til at vurdere virksomheder og institutioner såvel som støtte læring i disse.

Anders Sørensen
Professor i empirisk økonomi på CBS og leder af Center for Innovation på CBS

Tlf.: 23241888
E-mail: as.eco@cbs.dk

Anders hovedinteresse er relateret til innovation i dansk erhvervsliv. Han fokuserer især på samspillet mellem virksomheders performance, den uddannelsesmæssige sammensætning af deres medarbejdere og deres innovationsaktiviteter.

Carsten Christiansen
Seniorprojektleder
Produktion & Innovation

Du kan få vejledning i hvor og hvordan I kan arbejde videre og få hjælp gennem samarbejde med Erhvervshuse, GTS Institutter, Offentlige programmer og Konsulenter

Mette Præst Knudsen
Professor og Centerleder
Center for Integrerende Innovationsledelse Syddansk Universitet

Mette har erfaring fra en lang række innovationsorienterede projekter og samarbejder tæt med danske og udenlandske virksomheder omkring innovationsledelse, markedsudvikling, digitalisering, og best practices indenfor produktudvikling.